Fără categorie

Restart…

       Frumusetea vine din interior! Atat la propriu, cat si la figurat. O poate spune oricine cauta sa fie frumos la trup si la chip. Dincolo de toanele de machiaj ce le aplicam zi de zi, se ascund adevarate povesti.

Ca sa ai un chip luminos si plin de viata, mai intai de toate, prepara – i sufletului un peeling  profund, insa non – invaziv. Unul, care sa curete toate impuritatile si sa lumineze tonul pielii. Nu uita si de masajul usor, care imbunatateste circulatia sanguina, si spune “Stop!” procesului de imbatrinire.

Acum, lasa jos straiele depresiei, stresului si neincrederii. Dezbraca-te de greutati ce trag in jos si te sufoca.  Fa un dus fierbinte, ca sa lasi duse pe apa toate nereusitele, fricile si migrenele adunate in timp. Simti cum prinzi soare in ochi si bujori in obrajori?! Perfect! Ca tot ai eliberat mintea de multe excesuri negative si ai alungat norii negri, ia in mana o carte si deschide – o! Absoarbe incet incet toate rindurile scrise negru pe alb si te cufunda in poveste. Inchide ochii si viseaza la toate ce intr-o zi vor prinde suflet!

Trezeste-te! Revin-o la ritualul zilnic, in care aplici un machiaj natural, insa care iti defineste cele mai frumoase trasaturi.Ramai insa, cu sufletul in poveste. Traieste frumos si intens, in culori pastelate si crude, pasind pe flori aromate. Zimbeste intregii lumi!

Pofta buna la frumusete ! 🙂

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s