Fără categorie

2017 al meu

IMG_6703

 

2017, un an atît de frumos, divers și totodată complicat. Mereu revizui cele 365 de zile și devin nostalgică însă, fericită că închei anul sănătoasă, inconjurată de oameni frumoși și cu amintiri deosebite în bagajul vieții. În anul ce a trecut am învățat să am răbdare si lucruri frumoase se vor întîmpla,  trebuie sa depui mai mult efort ca să îți atingi scopurile, să visezi cu ochii deschiși pentru a fi fericită la infinit. Mă bucur că am bifat noi destinații văzute și,  știu că,  2018 va fi și mai bogat în călătorii.

Anul 2017 mi-a permis sa îmi văd familia mult mai des și în toamna acestu an familia noastra s-a mărit. 🙂 Tot în acest an, s-a măritat prietena mea de o viață și am plîns de fericire vazînd-o în fața altarului. 🙂  A fost un an bun din punct de vedere profesional și sunt mîndră să lucrez într-un colectiv minunat. Alături de prietenele mele și în acest an, am adus spiritul sarbatorilor intr-o familie care are nevoie de ajutorul si sprijinul nostru. Simt nevoia și sunt atît de fericită ca îi putem ajuta pe cei mai nefericiți ca noi.

A fost un an în care am incercat diferite rețete naturale pentru părul și tenul meu, mi-am tuns părul de altfel, am adunat zeci de perechi de încălțăminte frumoasă și confortabilă pentru #TheGirlWithaPairofShoes, am descoperit cărți senzaționale și am savurat în fiecare dimineață cafeaua aromată.

La final, vreau sa îți multumesc 2017 pentru că ai fost minunat deși, am avut încercări și provocări care probabil, mă pregătesc pentru 2018.

Vă doresc un an nou pur, minunat, prosper, plin de realizari, un an în care să zîmbiți mai mult, să aveți pace în suflete,să faceți ceea ce vă aduce plăcere,să  călătoriți și să mulțumiți lui Dumnezeu pentru viața frumoasă.

Bun venit, 2018!! 

 

IMG_6696

Processed with VSCO with f2 preset
Processed with VSCO with f2 preset
Processed with VSCO with c1 preset
Processed with VSCO with c1 preset

Processed with VSCO with m5 preset

 

 

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s