Fără categorie

Ea

[RO] Ea a venit atit de nestiuta si tot atit de tacuta. M-a privit indelung de dupa cortina si a ramas… A fost acolo cind am ris pina la lacrimi, cind am plins ca un suflet ratacit, cind am intalnit rasarituri inecate in roua si  am petrecut cele mai coapte apusuri de dupa dealul copilariei.  Ea a fost acolo fara sa o stiu, fara sa o aflu. Ea mi-a citit gindurile incalcite cu vise si realitate, mi-a simtit vibratiile inimii dospite adinc in trupu-mi crud si nestiutor. Ea m-a rasfoit si m-a citit ca pe o carte proaspat scoasa de sub acul tiparului. Ea, aidoma unui strain , mi-a tulburat gindurile si m-a dezbracat pana la os, de toate plamaditurile si conceptiile batute  in cui. Ea, tacerea graitoare, m-a cuprins de mijloc si a ramas, tot atit de tacuta si nestiuta.

Am afla-o aievea unei furtuni dezlantuite in larg, dar legata cu fir de soare si flori de primavara. Am descoperit-o fiind copia fidela a unui chip necunoscut, care te imbraca in dragostea pura a superlativului si te face sa iubesti neconditionat, fara bariere si prejudecati. Ea, ceasornicul pasilor mei grabiti si clopotnita inimii mele, deseneaza zambete indulcite cu miere de salcim. Ea miroase a mai timpuriu, a crud de primavara si a cimpii de violete inflorite.

[EN]

Hello there! 🙂

What a winter like a spring! And when there is no snow, there is no winter magic. Hopefully, next trip will bring some snow and a late winter fairytale. 🙂

Until then, I took out for a walk my oversize coat and my “Prendimi”  boots which are my favorite for daily walks or some stylish outfits. And yes, the grey sweatshirt is from Topman 😉 and is matcing perfectly with cold weather and a cool huge brooche.

Wonderful time, everyone! 🙂
Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s