Fără categorie

Pantofii tai

[RO] Hai, deschide garderoba inimii si alege-ma sa-ti fiu perechea perfecta de pantofi. Sa ma porti la rasarit si apus, prin roua drumurilor insetate, sub ploile seci din alte anotimpuri. Tu incalta-ma de parca ai avea o invitatie la vals si-apoi rataceste-ma pe alei inundate de salcimi japonezi in floare. Sa ma pori sub luna si stele, schitind vise cu aroma de bujori, intr-un mai de alt an.

Nici nu stiu ce as vrea sa fiu, o pereche de stiletto sau niste adidasi, dar stiu sigur ca as vrea sa ma porti la mare. Sa ma ineci in valuri sarate de amintiri cu noi, din acest moment pina la unicul inceput. Sa stam nemiscati in nisipul calator si sa inspiram adinc, pana in maduva plaminilor, aroma marii albastre. O sa admiram pescarusi in vazduh, ce poarta-n cioc seminta dorului nostru.

Tu sa ma porti neincetat pe acolo pe unde nici nu am visat sa ajung. Daruieste-mi mii de carari imbibate cu al tau parfum, ameteste-mi intreaga fiinta de tine si-apoi cinta-mi o romanta la pian. Incaltata in pantofii rosii, tu sa alergi cu fericirea strins legata de mina si sa ai sufletul topit de bunatate, cind vei rataci pe potecile necunoscute ale vietii.

[EN]

Hi beautiful people!

Isn’t that spring wonderful?!

Every girl will say that flowers and shoes are everything that we want. Or almost everything 😉 So, I found these leather high heeled court shoes on asos and this spring I wear them with flared jeans or classic trousers, black or in stripes. Of course, the look is not complete without a bag and flowers. The sun is up, guys! Let’s enjoy it!

For more updates, follow me on Instagram.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s